Sure betting

Sommetider kan man som forbruger være så heldig, at bookmakerne er så uenige om de respektive værdier på et væddemål, at man som forbruger kan sikre sig profit ved at spille på forskellige udfald hos diverse bookmakere.

Det kunne eksempelvis være hvis, at bookmaker A sætter odds 2.10 på en hjemme sejr, og bookmaker B tilbyder odds 2.10 på en ude sejr. Dette er et tænkt eksempel og vil meget sjældent forekomme. Better du 100 på begge dele vil du være sikre en gevinst uanset udfaldet. Profitten vil blive 10 uanset hvad, og man er som forbruger sikret gevinst uanset hvad.

Sure bet er en helt fantastisk del af betting, da der ingen risiko er forbundet herved. Der er sikret gevinst uanset udfaldet. Dette vil dog forekomme meget sjælendt da de fleste spiludbydere meget sjældent giver mulighed for det.

Der kan man op fortjeneste af sportsvæddemål ved at placere disse væddemål, som også nogle gange bliver kaldt arbitrage-væddemål eller arbitrage-væddemål. Da hvert resultat understøttes med matematisk fordel, garanteres der altid en sejr rent økonomisk. Det vindende væddemål dækker alle tabte væddemål, og spilleren kan derfor se frem til en fortjeneste. Der er samtidig en masse sider, som har til formål at vise disse væddemål når de er tilgængelig. Der største problem er dog, at der findes hajer indenfor denne strategi. Ligeså snart væddemålene bliver udbudt, så spiller de så store summer på spillene, at de automatisk falder i værdi. Derfor kan man næsten aldrig nå at spille med på disse bets. De er som regel altid kun tilgængelig i en kortere periode, og strækker sig i max 10 minutter inden det igen er umuligt at opnå 100% garanti på gevinst på spillet.

Vi vil naturligvis her på siden være opmærksomme på disse spil, og oplyse om dem så snart de er at finde. Hvis du vil være sikker på at modtage disse bets, så bør du følge os på facebook.

Du bør læse mere om value betting