Schweiz kan komme et skridt tættere på EM!

Det er ved at være sidste chance for Schweiz, hvis de skal i top-2 i Gruppe D, hvor Danmark senest besejrede dem og tog et stort skridt imod EM.

Klokken 20.45
Schweiz – Irland
Schweiz vinder kampen
1.60 @Bet365

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Det er kun en sejre, der tæller for hjemmeholdet Schweiz, når de tager imod altid hårdt kæmpende Irland. De er ikke nemme at vinde over, men Schweiz spiller faktisk ofte rigtig flot fodbold, hvilket kan være nøglen til sejr hjemme i Geneve.

Irland er helt sikkert klar til at kæmpe lige så hårdt, så de plejer at gøre med deres solide defensiv. De er ude på at slå kontra og er tilfreds med et point i denne kamp, derfor bliver det ikke nogen nem kamp for Schweiz.

Men de spiller rigtig fint fodbold, som vi også så imod Danmark. Hvis ikke vi havde haft en klasse målmand i Kasper Schmeichel, så havde vi også tabt den kamp. De har bestemt muligheder for at vinde denne kamp, også er de endda også på hjemmebane.

Det er svært at score imod Irland, men det lykkedes Schweiz sidst, dog fik de kun 1-1 med hjem. Denne gang bør de tage alle de tre point, selvom det ikke er det bedste for Danmarks muligheder videre til EM, så er Dagens Spilforslag: Schweiz vinder kampen.

Læs vores indlæg om den største oddsklub i Danmark her!

Relaterede nyheder