Odds – for nye spillere

Det kan være en jungle at finde rundt i det med at spille på sportsbetting, hvis man er helt ny i gamet. Derfor anbefaler Betbetter alle nye oddsere at man sætter sig ind i en sportsgren af gangen. Det er med at holde sig til at man ved noget om og ikke bare spille for at spille. 

Variationer af spilmuligheder

Ligesom alt andet viden man skal tilegne sig, så skal man også sætte sig ind i betting verdenen og ikke bare oprette en betting konto hos en spiludbyder. Gør du det og gør som mange andre gør, spiller på 4-8 kampe af gangen for at få odds 20 gange pengene igen, så begår du efter vores mening en kæmpe fejl.

De mest kendte spil er – 1×2, over/under resultatet eller handicap. 1×2 her spiller man på om en kamp ender med at 1 hjemmeholdet vinder, x at kampen ender uafgjort og 2 at udeholdet vinder. Over/under, det betyder om der fx bliver score over 2,5 så skal der scores 3 mål for at du vinder, spille du under, så må der komme max 2 mål før du vinder. Handicap (0-1) betyder at udeholdet starter med et mål, så spiller du på det her og du spiller 1, så betyder det at hjemmeholdet skal vinde med 2 mål, altså i fodbold 2-0, 3-1.

Tip – Alle de store markeder som dem nævnt ovenfor, det er dem hvor bookmakeren altid har den bedste viden og det er her hvor oddset ligger til deres fordel i stor set alle tilfælde. Jo før du placere dine spil inden kampe går i gang, jo højere chance er der for du får dine penge igen med et højere odds.

Fra første gang du sætter et spil

Hold regnskab over dine spil, sørg for at gøre det. Så du altid kan holde øje med om du vinder eller taber penge, om du risikerer mere end du ville i form af beløb eller om du begynder at skabe et mønstre hvor din indsats bliver forhøjet. 

Derudover kan du bruge værktøjer som betvalue til at udregne om dit spil har værdi i forhold, hvad du har tænkt dig at spille på kampen. Surebet beregner er når du begynder at være inde i gamet, her kan du være heldig at finde 2 bookmakere som er uenige om et bet, hvor de så har sat fx en basketkamp til at give 2.10 på begge hold, det gør at du allerede inden kampen har tjent penge på din kamp uanset udfaldet.

Relaterede nyheder