Flat betting bruges, som et begreb for, når man som spiller vælger at placere samme beløb på hvert spil, uafhængig af værdien på spillet.

Ved flat betting vælger man f.eks. at spille 2 units på hvert væddemål, uanset oddset på væddemålet. Flat betting bruges typisk af spillere, som ikke bruger mange ressourcer på at beregne betvaluen, men derimod mest spiller på mavefornemmelse og kampinfo.

Flat betting
Det modsatte af flat betting er unit betting, altså hvor man spiller efter den værdi, der er i spillet. Ved unit betting kalkulerer man med værdien i spillet på det respektive væddemål. Det vil sige, at man spiller et bestemt antal units afhængig af, hvor stor værdi der er i væddemålet.

Det er selvfølgelig væsentligt, at tilpasse sin kapital løbende. Det handler om, konstant at finde den rette indsatsstørrelse på et givent spil – både for at sikre, at man som spiller stadig har kapital nok i tilfælde af tab, men også for at sikre at man vinder nok i tilfælde af gevinst.
Du vil tabe i perioder og du vil vinde i perioder. Ikke engang rutinerede og garvede spillere kan spille sikkert hver gang.

Lær alt om flat betting i denne video

Flat betting er en strategi der anvendes af rigtig mange. Strategien går ud på, at spille sammen indsats på hver eneste væddemål. At øge indsatsstørrelsen baseret på din sidste indsats (eller række af indsatser) anbefales ikke.

Over tid vil du høre om forskellige systemer, hvor du øger din indsatsstørrelse “ved” at du skal vinde før eller senere. Generelt fungerer disse systemer ikke. Til sidst opstår der en dårlig stime, og du satser et hensynsløst stort beløb for at inddrive tab.

Flatbetting er med til at holde din bankroll stabilt. Samtidig sørges der for at du ikke taber det hele væk på en gang. Derfor er det på sin vis en sikre løsning, og som anbefales hvis du er ny indenfor sports betting.