De gamle stjerner snupper en sejr for Basaksehir!

Fodboldbane

Der er mange stjernespillere, som nu er oppe i alderen på holdkortet for Basaksehir, der skal ud og tage femte sejr på stribe i dag.

Klokken 18.00
Basaksehir – Trabzonspor
Basaksehir -0.5 (AH)
2.00 @Bet365

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Der er ét point imellem Basaksehir og Trabzonspor inden kampen i aften, men det ændrer sig formentlig efter kampen. Basaksehir er i god form og har en god trup, derfor bør de hente tre point og komme op på andenpladsen sammen med Fenerbahce.

Basaksehir har mange gamle stjerner på holdkortet, blandt andet Clichy, Skrtel, Demba Ba og brasilianske Robinho. De kan faktisk stadig spille fodbold.

De kom skidt fra start i den tyrkiske Super Lig med et nederlag på hjemmebane til Fenerbahce, men har siden vundet rigtig mange kampe, også i Europa League. De har vundet de seneste fire kampe, blandt andet en kamp i Europa League, hvor de mødte Wolfsberger, som de vandt med 1-0 på hjemmebane.

Inden da spillede de uafgjort 1-1 imod Monchengladbach, hvilket er et fint resultat for det tyrkiske mandskab. De har et bedre hold end dagens modstander Trabzonspor, som får det svært. Odds 2,00 på en hjemmesejr virker højt sat.

Relaterede nyheder