Dagens Spilforslag: Niveauforskel i Estland hvor hjemmeholdet er tvunget til sejr

Det er ikke det bedste program i dag, men Dagens Spilforslag tager dig med en tur til Estland, hvor hjemmeholdet skal snuppe en sejr.

Klokken 18.00
Parnu JK Vaprus – Levadia II (U21)
Parnu JK Vaprus vinder kampen
1.60 @Bet365

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Vi er kommet til runde 28 i Esiliiga, hvor Legion er stukket af i toppen. Deres nærmest konkurrent er netop Parnu JK Vaprus, som skal i aktion i aften imod Levadia II, der ligner et hold, som ikke skal være en del af nedrykningsspillet.

De er dog kun placeret som nummer syv (ud af 10 hold) med hele 19 point lavere end dagens hjemmehold. De spiller rigtig mange målrige kampe med et snit på fire i deres 27 kampe. Det hjælper dog ikke meget, når man lukker flere mål ind end de scorer.

Parnu JK Vaprus har tabt de seneste to kampe, blandt andet imod topholdet Legion, derfor skal de vinde i dag, ellers begynder Flora II at røre på sig og kan gå forbi dem med en sejr. De er tilbage på deres hjemmebane, hvor de har hentet de fleste point.

Dagens Spilforslag går med en sejr til Parnu JK Vaprus. Der kan evt. også kigges på over-mål, da begge hold ofte er involveret i målrige kampe.

Relaterede nyheder