Dagens Spilforslag: Målrigt opgør venter i Portugal, når Spartak Moskva gæster

Everton chile

Braga der slog Brøndby ganske sikkert ud i to målrige kampe, skal nu spille igen i Europa League, hvilket meget vel kunne blive målrigt.

Klokken 20.45
Braga – Spartak Moskva
Over 2.5 Mål & Begge hold scorer
2.50 @Bet365

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Det portugisiske hjemmehold Braga slog sikkert Brøndby ud i forrige runde, nu venter der sværere modstand, når russiske Spartak Moskva kommer forbi.

Begge hold er kommet godt i gang med deres ligaer, hvor de har scoret fint med mål, men også har haft problemer med at holde clean sheet. Det så vi også det var i seneste runde for Braga imod Brøndby, som de ellers ingen problemer havde med, men de havde bare for øje at score flere mål end modstanderen.

Det kan meget vel blive en lignende kamp i dag, da Braga tænker offensivt og ikke sætter en stor ære i, at holde nullet. Braga har spillet fire kampe af betydning i denne sæson, hvor der er blevet scoret imod dem i alle kampene. Det skete også i hjemmekampen imod Moreirense, hvor de ellers var fine favoritter. De vinder dog kampen sikkert 3-1.

Spartak Moskva bør komme til at score i Braga, men hjemmeholdet skal ses som favorit, så lur mig om ikke dette godt kan ende målrigt og med et resultat på 2-1 eller 3-1 til Braga.

Relaterede nyheder