Dagens spilforslag: Lucas Andersen går forrest!

Lucas Andersen har været den helt store oplevelse for AaB og han skal igen gå forrest.

 

Klokken 19:00
AaB – Silkeborg IF
AaB vinder kampen
1,60 @Bet365

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Vi er tidligt i sæsonen, men der er allerede tale om en bundkamp, når AaB tager imod Silkeborg IF hjemme på Portland Park. Ingen af de to hold har imponeret i opstarten, men værst har det set ud for Silkeborg IF.

De har fortsat deres første point til gode. Det blev indledningsvist til et 3-0 nederlag i Brøndby, hvor de virkelig ikke så gode ud. Senest ventede AC Horsens hjemme på kunstgræsset, hvor mange inklusiv jeg selv havde forventninger om, at Silkeborg IF skulle vinde her. De tabte denne kamp 3-0, trods fint med boldbesiddelse.

Det kunne meget vel blive et lignende kampbillede her, hvor AaB ligner et stærkere hold. De har set okay ud, men mangler dog fortsat noget. De får 1-1 senest imod SønderjyskE, hvor Van Weert brænder en kæmpe chance til sidst, der burde have resulteret i mål og en sejr.

Lucas Andersen spiller den ene gode kamp efter den anden, han kan blive en mundfuld for Silkeborg defensiven, som havde store problemer imod AC Horsens. Specielt Alves så skidt ud inde ved siden af Simon Jakobsen.

AaB skal og bør vise sig at være en skarpere hold end Silkeborg hjemme på Portland Park. Jeg går med en sejr til AaB, som Dagens Spilforslag.

Det var dagens football predictions.

Relaterede nyheder