Dagens Spilforslag: Engelske Hereford vinder på hjemme på Edgar Street

Vi skal en tur til FA Cup kvalifikationen, hvor hjemmeholdet har flere fordele for at gå videre i kvalifikationen til FA Cuppen. Dagens spilforslag indholder statistikker og en mindre analyse om kampen. Derefter er der en konklusion på hvorfor udfaldet bliver som analyseret.

Klokken 20.45
Hereford – Tamworth
Hereford vinder kampen
1.50 @Bet365

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Det skal først lige siges, at i forbindelse med landskampspausen, så er mange af de vante ligaer gået på pause, derfor tager vi fat i nogle af de mindre hold. Min viden er mindre her, men der er fundet et fint Dagens Spilforslag.

Hjemmeholdet fra Hereford spiller normalt i den engelske National League North, hvor de er kommet fint fra start. Det er især på hjemmebanen, hvor de præsterer meget stabilt, de har nemlig ikke tabt en kamp der endnu.

Tamworth kommer på besøg, som spiller i en noget lavere division, nemlig Southern League Central Division. De er kommet fint fra start og er inde i en fin stime. De har dog også mødt mange hold, som de gerne skulle kunne slå. Sidst de mødte et tophold, som var Hednesford, der tabte de på hjemmebane.

Hereford spiller i højere division, er på hjemmebane efter 0-0 i første kamp. Dagens Spilforslag går med en sejr til hjemmeholdet Hereford.

Hvis du vil starte på professionel betting, så bør du læse om bankroll som det første!

Relaterede nyheder