Dagens Spilforslag: Celtic vinder sikkert på hjemmebane

Fodboldbane

Hjemmeholdet er længder foran dagens modstander fra Estland.

Klokken 20:45
Celtic – Kalju
Celtic vinder kampen til nul
1,40 @Bet365

Et lavt odds, men rigtig fin værdi, da Celtic simpelthen bare er længder foran dagens modstander. Det kan man også se på oddset for en Celtic sejr, der kun kvitteres med 1,04.

Jeg har valgt varianten, at de vinder uden scoring fra Kalju. Det ser jeg rigtig flot værdi i, da Celtic er klar over, hvad det kan betyde at lukke et mål ind på hjemmebane. De har fokus på at holde nullet og burde vinde med 3-0.

Kalju fra Estland vandt mesterskabet sidste år, men der var kamp til det sidste, da både Levadia og Flora fulgte fint med. Det er efterhånden ved at være længe siden, da den deres liga slutter i november måned, imens det startede op i løbet af januar måned.

I denne sæson synes jeg ikke, at Kalju har set specielt skræmmende ud, hvilket tabellen også viser. De er i øjeblikket 12 point bag førstepladsen, som Flora besidder.

Celtic er ikke kommet i gang med sæsonen, men har spillet Champions League kvalifikation og nogle træningskampe. De er uhyre stærke på hjemmebane, og burde også sætte Kalju til vægs i dagens opgør. De har bedre spillere hele vejen rundt, er en meget større klub og er på hjemmebane.

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Relaterede nyheder