LeoVegas

“Livet er dejligt – Præcis!” – Sådan lyder ordene i de fleste danske Leovegas reklamer med Uffe Holm som front figur. Samtidig får man en følelse af ferie og badestemning, og det er det det handler om. Succes som man kan skabe sammen!

Hvem er Leovegas?

Leovegas blev grundlagt i Sverige i 2011, og havde som mål om at revolutionere gambling på mobilen. En stigende tendens til, at kunderne brugte deres mobiler oftere, var startskuddet for Leovegas. Det var nemlig på denne baggrund af de stiftede det store succesrige virksomhed. Siden da har de vundet utallige priser for deres innovative tankegang og deres stærke vækst i de seneste år. Det er heller ikke uden grund, at kunderne vælger dem som deres fortrukne bookmaker. Stærke odds, utallige væddemål og en mobil app der er så nem og brugervenlig er grunden til deres store succes! Du kan samtidig få dansk kundeservice alle ugensdage, og få hjælp til alle de spørgsmål du måtte have.
Som ny dansk kunde får du desuden 50,- kroner kvit og frit!

Spil med på farten hos Leovegas

Da Leovegas blev grundlagt tilbage i 2011, var det for at revolutionere mobil oplevelsen når man skulle bette. Derfor valgte man bevist at satse alt på appen. Om du er i tivoli, hos din moster eller et tredje sted, så vil du altid kunne bette på dit ynglingshold. Leovegas har udviklet en speciel sports betting app, som gør det muligt at spille på alle kampe med det samme. Derfor kan du altid være sikker på, at du kan få høje odds hvis du ville spille prebets eller live. Der er ingen undskyldning for ikke at få spillet på dine kampe. Samtidig tilbyder Leovegas alle kunder der opretter sig gennem appen en speciel bonus.

Loyalitetprogram

Jo længere du bliver, jo større bliver du belønnet. Leovegas har lavet et unikt og meget fordelagtigt loyalitetsprogram, som du kan drage stor del af hvis du er en loyal kunde. Du vil hver måned får alt fra freebets til eksklusive bonusser, som ikke er tilgængelige for andre. Fordelene bliver større og bedre over tid, og du vil endda blive inviteret til fysiske sportsarrangementer hvis du har været loyal. Så udover at få høje odds på markedet, så vil du endda få en ekstra bonus for at få noget af det bedste på markedet. Det er win/win hvis du opretter dig hos Leovegas, og det er derfor heller ikke uden grund, at de har kraftig vokseværk blandt kunderne.

Gratis casino

Hvis du ikke kender til spillene, eller ved hvordan det fungerer så har Leovegas løsningen. Alt behøver nemlig ikke at handle om penge, og du behøver ikke at bruge dine penge for at finde ud af hvad spillene går ud på. Du kan nemlig vælge alle de spil du overhovedet kan, og teste dem ved hjælp af nogle “gratis” mønter du får. Her kan du teste alt det du vil, inden du vælger at satse rigtig penge. Dette kan spare dig nogle unødvendige kroner, da du herefter vil være bedre rustet til at spille spillene. Når du føler dig klar kan du vælge en af de mange talrige bonusser. Så kan du for alvor begynde at jagte den store jackpot, som altid er tårnhøj hos Leovegas!

Få gratis op til 200 free spins

Ja, nogen gange kan det lyde for godt til at være sandt. Det er dog ikke tilfældet her! LeoVegas tilbyder alle sine nye kunder op til 200 gratis free spins! Det er på nuværende tidspunkt et af markedets bedste tilbud, og man forstår godt at kunder elsker LeoVegas.
Men hvad er free spins helt præcist? Det er egentlig ganske simpelt. Free spins er “mønter” du kan bruge på de forskellige slots eller spillemaskiner de tilbyder. Så hvis du eksempelvis får 200 free spins, så har du 200 ryk i den enarmede tyveknægt. Der er derfor stor chance for at opnå en kontant gevinst, eller komme ind i et bonus spil, som kan udløse den helt store jackpot. Flere og flere bruger disse free spins til at komme igang, da man som nævnt tidligere kan score en gevinst efter spillene. Derefter har man et fint udgangspunkt, til at forsætte sin vej efter den helt store jackpot!

Danske frontfigurer!

Det kan ikke komme som nogen overraskelse, at LeoVegas har en del danske kendte ansigter med i deres reklamer. Udover de har Uffe Holm, så optræder både Graversen, Nadim og flere kendte ansigter i deres reklamer. Dette er naturligvis ikke uden grund. De vil have printet sig ind hos den danske befolkning med en vis form for loyalitet, og det ser ud til at hav een virkning. Disse danske frontfigurer gør det af den simple årsag, at LeoVegas er et solidt, stærkt og anerkendt brand i Danmark som i resten af verden. Derfor vil man oftest gerne associeres med et stærk brand. Dette giver også en tryghed for alle kunder, for når så stærke navne viser sig som frontfigur for en virksomhed, så må der være noget om snakken. LeoVegas tilbyder høje odds, bredt udvalg og en tillid og tryghed som de færreste af deres konkurrenter kan tilbyde!

Pros / Cons
  • Attraktiv bonus
  • Høje odds
  • Mobiloptimeret
  • Gode loyalitetsprogrammer
  • Nyt brand

LeoVegas har bemærket sig i Danmark i allerhøjeste grad, og det er ikke gået ubemærket hen, når komikeren Uffe Holm har lagt ansigt til. Udover det har LeoVegas satset stærkt på det danske marked, og har ovenikøbet fået Graversen og Nadim med på holdet. Dog kan man ikke sætte en finger på deres ting. LeoVegas tilbyder nogle af europas mest attraktive spil, og har et stort udvalg blandt ligaer/rækker. Dette gør det til en meget attraktiv spiller på markedet, og samtidig har de en af de mest attraktive bonusser. Blandt andet kan du lige nu får 50 kr kvit og frit, UDEN at skulle indbetale noget. Prøv det nu, inden det bliver for sent!

Læs mere om de andre bookmakere her!

50,- KR KVIT OG FRIT HOS LEOVEGAS

Spil nu